четвер, 19 червня 2014 р.

Не відвертай свого лиця від усякого бідного



Як часто ми задумуємося над тим, що таке доброта? Хто така добра людина? Доброта дуже широке поняття: це й бажання допомогти, і вияв розуміння, і відмова кривдити когось, і багато-багато іншого. Коли людину називають доброю   це означає, що вона добре ставиться до всіх навколо, нікого не ображає і вміє допомогти в скрутну хвилину.

Тому дуже приємно, що в наш нелегкий час існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу.  Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.
Доброчесність і милосердя завжди були притаманні нашому народу. Отож славу України з її величною державною історією становлять ще й благодіяння її громадян. Відрадно, що шляхетні традиції доброчинності гідно продовжують представники нинішнього покоління благодійників та меценатів.
 21 вересня – Всесвітній День Подяки, але ми, адміністрація, педагогічний колектив, батьки та учні Верхньотокмацької загальноосвітньої школи, будемо дякувати увесь навчальний рік директору ПСП Агрофірми «Росія» Корпану Володимиру Анатолійовичу за чуйне ставлення до потреб нашої школи.         Новий навчальний рік розпочався для нас з чудової події: сонячно заясніла нова огорожа навколо школи, ясно усміхнувся новими вікнами вестибюль, у привітному чеканні застигли зручні сходи відремонтованого ґанку.
Ваша, Володимире Анатолійовичу, благодійницька підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти і розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Тож хай Господь сторицею віддячить Вам за Ваше розуміння, підтримку і за частинку душі, подарованої нам.
Спонсорська підтримка доступна для кожного, починаючи від артистів, видатних діячів і закінчуючи звичайними людьми.   Ми щиро вдячні сільському голові Кобцю С.А., фермерам-благодійникам Делігіозову В.М., Панченку Г.Д., Лакоті С.В.,Ткаченку М.В., Багіряну Ф.Р. за вагомий  внесок у фінансову скарбницю школи для вирішення нагальних потреб.
У народі говорять, що добра людина – це щаслива людина, і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає. Тож  хочеться побажати  нашим меценатам і благодійникам, щоб поруч з ними на життєвому шляху зустрічалися порядні, віддані та надійні люди, які щомиті готові прийти на допомогу, не вимагаючи нічого взамін. А ще – міцного здоров’я, безмежного щастя, сімейної злагоди. Хай Ангел-охоронець завжди оберігає вас.

Немає коментарів:

Дописати коментар